Caricamento Eventi

« Tutti gli Eventi

  • Questo evento è passato.

Aahrus Festuge Natcabaret 2023 | Denmark

Lun 08/28, 2023 @ 20:30 - 23:30

Aahrus Festuge Natcabaret 2023 – Denmark

Træd ind i en verden fuld af magi og poesi, komik og artisteri i topklasse, når Aarhus Festuge inviterer til International Natcabaret. Årets titel er ‘Mind the Magic’: Træd ind, og tag dig i agt for en magisk oplevelse.

Her vil en række mageløse komikere, artister og magikere fra hele verden mødes under årets Festuge med ét formål: At give dig og dine gæster et show I aldrig har set før.

Den særlige Natcabaretoplevelse finder sted i teaterhuset Hermans i Tivoli Friheden. Oplevelsen starter i foyeren, hvor du og dine ledsagere bydes på velkomst-drink. Dernæst kan I se frem til en tre-retters gallamiddag i teatret fra den anerkendte Restaurant Terrassen. Og så er der ellers dømt spektakulær underholdning!

Årets titel er ”Mind the Magic”: Træd ind i, og tag dig i agt for en magisk oplevelse og fejende flot show med alt fra sandmagi, fløjtekomik, halsbrækkende akrobatik og intet mindre end verdens hurtigste kvinde til ”at skifte tøj”. Til årets Natcabaret kan du kan bl.a. møde følgende kunstnere:

Filiberto Selvi fra Italien optræder som magiker med sit fantastisk violinnummer, hvor han blander historiefortælling poesi, magi og musik, så det går op i en højere enhed. En blanding af magiske og mystiske følelser, der mellem musik og visuelle effekter byder på en unik finale, der er værd at opleve.

Léa Kyle fra Frankrig er intet mindre end verdens hurtigste kvinde til at skifte tøj. På et splitsekund skifter hun på magisk vis tøj fra det ene prangende kostume til det næste. Bliv blæst bagover af ”rigtig magi”, som Heidi Klum kaldte det, da Léa Kyle fik dommerne til at falde i svime i programmet ”America Got Talent”.

Young- Min fra Sydkorea optræder med et enestående poetisk og magisk smukt nummer skabt af sand. Sand, sanselighed og bjergtagende magi går op i en højere enhed. Nej en højere skønhed – man som publikummer ikke har set magen til.

Krisztina and Bettina fra Ungarn optræder med det unikke luftnummer ”Body Trapez”. De to luftakrobater kombinerer på elegant vis kraft og ynde, når de uden sikkerhedsnet flyver højt oppe under taget i Hermans og udfører det ene halsbrækkende nummer efter det andet.

Gabor Vosteen fra Tyskland optræder med hans virtuose og kugleskøre blokfløjte nummer, hvor han på både en fantastisk, charmerende og humoristisk måde spiller latterkramperne frem i salen med op til 5 blokfløjter på en gang.

Lotta and Stina fra Finland optræder med både akrobatik og hulahopringe med en stor tekniks kunnen – bortset fra at alt, der kan gå galt går galt. De to akrobaters nummer emmer af charme og stor komik, som ikke efterlader publikum med særligt mange pauser uden grin.

Aurélie Brua fra Frankrig optræder med akrobatik i noget så usædvanligt som en dobbelt pole. Som en edderkop udfører hun akrobatiske numre og hvor hun på fantastisk vis springer rundt mellem de 2 pools i næsten 4 meters højde.

Oleksandr Yenivatov er fransk statsborger med rødder i Ukraine og optræder med sit fantastiske slangemenneske nummer, hvor han med stor fortællemæssig legesyge og humor demonstrerer, hvor leddeløs hans krop er og hvor vanvittige positurer hans krop kan udsættes for

For de gæster, som har købt billet inklusiv gallamiddag åbner dørene til Hermans foyer i Tivoli Friheden kl. 18:00, hvor der bydes velkommen med en velkomstdrink. Alle gæster vil ved ankomsten blive taget imod af levende musik, underholdende optrin og imødekommende værter.

kl. 18:30 vil der blive serveret en 3-retters gallamiddag i teatret fra den anerkendte restaurant Terrassen. Alle gæster vil kunne blive siddende på de samme pladser aftenen igennem, så der undgås en større omrokering. De gæster, som kun skal se forestillingen vil blive budt velkommen kl. 20:30 med en velkomstdrink, og tæppet går herefter, når klokken bliver 21:00.

Køb dine billetter på: https://www.aarhusfestuge.dk/arrangementer/natcabaret-2023

Dettagli

Data:
Lun 08/28, 2023
Ora:
20:30 - 23:30
Categoria Evento:
https://www.aarhusfestuge.dk/arrangementer/natcabaret-2023

Organizzatore

Filiberto Selvi
Email:
filibertoselvi@gmail.com

Luogo

Herman Theatre
Skovbrynet 5
Aahrus, 8000 Danimarca
+ Google Maps
Visualizza il sito del Luogo

Iscriviti alla newsletter